Getranscribeerde video's maken van je segmenten

Je kunt altijd een link naar je podcast (of naar een specifiek segment) delen, maar wij vinden het delen van een getranscribeerde video de beste manier om je audio buiten Anchor te laten horen. Hier zie je hoe Anchor-video's eruitzien en hoe je er eentje maakt.

Welke segmenten kunnen worden getranscribeerd?

• Elk audiosegment (geen aflevering) dat je hebt opgenomen of toegevoegd aan je Anchor-account kan worden getranscribeerd, zolang het minder dan 1 minuut is en in een gepubliceerde aflevering staat

Hulp nodig? In dit Help-artikel vind je tips.

Mobiele app

1. Log in op je Anchor-app. Selecteer Jouw podcast rechtsonder in het scherm
  2. Selecteer onder Afleveringen de aflevering waarvan je de audio wilt transcriberen
  3. Zoek het segment dat je wilt transcriberen en klik op de ... naast dat segment
  4. Klik op Video bewerken en controleer de transcriptie om er zeker van te zijn dat de tekst overeenkomt met wat er wordt gezegd. Je kunt in dit scherm de tekst aanpassen
  5. Klik op Klaar rechtsboven in je scherm om je video te genereren
  6. Selecteer het formaat waarin je de video wilt downloaden
  7. Je kunt nu de video delen of opslaan op je telefoon

Desktop

1. Log in op je Anchor-dashboard en klik op Afleveringen bovenaan de pagina
  2. Klik op de aflevering waarvan je een segment wilt transcriberen
  3. Klik op het pictogram Video naast het segment
  4. Bekijk de tekst en pas de tekst eventueel aan. Klik daarna op Transcriptie opslaan.
  5. Kies het formaat van je video. Bekijk en download je video door te klikken op de pijl naast de gekozen videogrootte. De video verschijnt automatisch in de downloadmap van je computer
  6. Klik op Klaar om dit scherm te verlaten