Je audio en afleveringen downloaden

Je kunt audiobestanden exporteren als segmenten in je tool Bibliotheek, of als volledige afleveringen als ze maar zijn ingesteld op Overal gepubliceerd

Volledige afleveringen downloaden

• Log in op de Anchor-website en open je dashboard
  • Klik op Afleveringen bovenaan de pagina
  • Klik naast een gepubliceerde aflevering op het menu met de drie puntjes ...
  • Klik op Aflevering downloaden

*Opmerking: je kunt op dit moment alleen volledige afleveringen downloaden via de webversie van Anchor, niet via de Anchor-app.

Audiosegmenten downloaden

Anchor op internet

• Klik op Nieuwe aflevering bovenaan het scherm
  • Klik op het paarse mappictogram om je audiobibliotheek te zien
  • Klik op het menu met de drie stipjes ... achter het audiosegment dat je wilt downloaden
  • Selecteer Audiobestand downloaden

Anchor-app

• Tik in het hoofdcreatiescherm op de knop + om de creatietools te openen
  • Selecteer de tool Bibliotheek
  • Tik op het pictogram ... icoon naast het segment dat je wilt exporteren en tik daarna op Audio exporteren
  • Als de download klaar is, selecteer je waar je de audio wilt opslaan op je apparaat

Hulp nodig? Zorg ervoor dat je browser en app zijn bijgewerkt naar de laatste versie en probeer het nog eens.