Je account of podcast verwijderen

Wanneer je vraagt om je account te verwijderen, worden alle gegevens die aan het account zijn gekoppeld ook permanent van onze server verwijderd. Maak dus een back-up van al je gegevens voordat je vraagt om je account te verwijderen. Het gaat onder andere om:

• Alle podcastafleveringen
  • Alle opgenomen of geïmporteerde audio in je bibliotheek
  • Je podcastanalyse
  • De afbeeldingen van je podcast/aflevering
  • Alle spraakberichten
  • Alle beschrijvingen van podcasts/afleveringen

KLIK HIER als je bent ingelogd bij je Anchor-account om je account te verwijderen.

Opmerking: als je podcast op externe platforms staat, wordt deze ongeveer 10 dagen na het verwijderen van je account van deze platforms verwijderd. Als je podcast na deze tijd nog steeds op een extern platform staat, raden we je aan rechtstreeks contact op te nemen met dat platform, zodat zij je kunnen helpen met de verwijdering.

Je Anchor-account verwijderen

Dit is wat je moet weten voordat je je Anchor-account verwijdert:

• Als je account geen podcast heeft op andere luisterplatforms, wordt je account en alle bijbehorende inhoud meteen verwijderd
  • Als er in je account een podcast staat die extern is verstuurd,  kan het tot 10 werkdagen duren voordat je inhoud helemaal is verwijderd van deze platforms (bijv. Apple Podcasts)
  • Als je Anchor account is verwijderd, is er geen weg meer terug. Na verwijdering zijn al je gegevens voor altijd verloren

Je account verwijderen:

• Klik hier als je bent ingelogd bij je Anchor-account om je account te verwijderen

OF

• Log in op je Anchor-account op internet
  • Klik op Instellingen in de rechterbovenhoek van de pagina
  • Klik op Instellingen bijwerken
  • Scrol omlaag en klik op Account verwijderen
  • Klik op de rode knop Mijn account verwijderen
  • Bevestig op het volgende scherm door te klikken op Ja, verwijder mijn account

Screen_Shot_2020-04-07_at_8.57.14_AM.png Screen_Shot_2020-04-07_at_9.23.37_AM.png