Stripe-accountgegevens bijwerken

Als je Anchor-betalingen hebt aangezet, moet je een Stripe Express-account maken.  Het kan gebeuren dat je je accountgegevens wilt wijzigen. Je kunt sommige gegevens bijwerken op de pagina Geld van je Anchor-profiel. Voor andere gegevens moet je mogelijk rechtstreeks contact opnemen met de ondersteuning van Stripe

** Let op: je kunt niet meerdere Anchor-accounts verbinden aan één Stripe-account. Je hebt een uniek Stripe-account per Anchor-account nodig.

Wijzigingen in je Stripe-account via de ondersteuning van Stripe

• Je e-mailadres bijwerken
  • Je telefoonnummer bijwerken
  • Je belastinggegevens bekijken/wijzigen

Wijzigingen in je Stripe-account die je in Anchor kunt doen

• Wijzigingen voor je bankpas of bankgegevens
  • Naam
  • Adres
  • Geboortedatum
  • Laatste 4 cijfers van je BSN

Je Stripe Express-account bekijken in Anchor

Als je wijzigingen wilt aanbrengen in de bovenstaande accountgegevens, kun je inloggen bij de webversie van Anchor.

• Ga op een pc of laptop naar anchor.fm en log in op je account.
  • Selecteer Geld bovenaan het scherm.
  • Scrol omlaag naar Je portemonnee
  • Klik onder Huidige saldo op Toegang tot dashboard Stripe.

• Mogelijk krijg je de instructie om een verificatiecode van 6 cijfers van Stripe in te voeren. Deze krijg je via sms.
  • Voer de code in. Je Stripe Express-dashboard wordt geopend.
  • Op het volgende scherm kun je je uitbetalingen of bankrekeninggegevens inzien.
  • Klik op Bankrekening om je bankgegevens, e-mailadres of telefoonnummer op het volgende scherm te bewerken.

Problemen met Stripe-dashboard openen

Je krijgt een sms van Stripe om via tweestapsverificatie je identiteit te verifiëren, zodat je kunt inloggen op je Stripe Express-dashboard.

Als je telefoonnummer of e-mailadres is veranderd nadat je een account hebt gemaakt, moet je contact opnemen met de ondersteuning van Stripe. Dit is nodig om je persoonlijke gegevens te beschermen. Stripe kan je ook helpen als je je belastinggegevens moet aanpassen.

Je Stripe-account verwijderen

Als je de verbinding tussen je Stripe- en Anchor-account wilt verwijderen, kun je dat op twee manieren doen:

1. Je kunt de verbinding met je Stripe Express-account verwijderen in Anchor, zodat je het voor een ander account kunt gebruiken.
2. Je kunt je Stripe Express-account uit Anchor verwijderen om je bankgegevens uit ons systeem te verwijderen.

Als je een van de bovenstaande opties kiest voor je Stripe Express-account, neem dan contact met ons op. We helpen je graag om de verbinding met je account of je account zelf te verwijderen.