Zelf je podcast verzenden voor distributie

Ben je klaar om je podcast te verspreiden?

Ten eerste moet je weten dat Anchor je podcast automatisch naar Spotify verspreidt. Als je wilt dat je podcast te horen is op andere platforms zoals Apple Podcasts of Stitcher, moet je je podcast naar deze platforms verzenden. Je hebt dan je RSS-feed nodig (deze kun je vinden in je RSS-instellingen). Hier vind je meer informatie over RSS-feeds.

Hier vind je de instructies voor het verzenden van je podcast naar elk platform.

Er zijn veel platforms voor podcasts. Als je het platform waar je de podcast naartoe wilt versturen hier niet ziet staan, zoek dan online naar instructies voor het versturen naar dat platform.