Je podcast voor distributie verzenden naar Stitcher

Volg het proces aan de hand van de volgende instructies als je je podcast naar Stitcher wilt verzenden.

Stap 1: Verzend je RSS-feed naar Stitcher

• Ga naar https://partners.stitcher.com/join
  • Klik op Join Us Today (Nu aanmelden) en plak je Anchor RSS-feed in het vak dat verschijnt
  • Controleer of je toegang hebt tot het e-mailadres dat wordt weergegeven
  • Klik op Next (Volgende). Je wordt dan gevraagd om een Stitcher Partner-account aan te maken
  • Als je klaar bent, klik je op Sign Up (Aanmelden)
  • Nadat je vermelding is goedgekeurd, duurt het ongeveer een uur voordat je podcast te zien is op het platform

Stap 2: Voeg je Stitcher-URL toe aan je Anchor-profiel

• Als je vermelding is goedgekeurd door Stitcher, ga je naar https://partners.stitcher.com/
  • Klik daar op Promote Show  (Show promoten) in het menu aan de linkerkant
  • Als het goed is, is je nieuwe Stitcher-URL dan beschikbaar. Klik op Copy Link (Link kopiëren) om je Stitcher-URL te kopiëren
  • Ga naar de pagina Podcastbeschikbaarheid in het menu Instellingen in de webversie van Anchor
  • Zoek Stitcher, plak je vermelding en klik op Toevoegen aan profiel

Dat is alles! Als je vragen hebt over dit proces of over de goedkeuring van je podcast, neem dan hier contact op met Stitcher.