Veelgestelde vragen over accounts

Bekijk de veelgestelde vragen hieronder om antwoorden te vinden op vragen over je Anchor-account.

Handige tip: gebruik Control/Command + F om in dit document te zoeken.

Hoe kan ik mijn wachtwoord opnieuw instellen?

Je kunt jezelf een e-mail sturen om je wachtwoord opnieuw in te stellen door te klikken op 'Wachtwoord vergeten?' onderaan de inlogpagina op je mobiele apparaat of op Anchor.fm.

Ik heb mezelf een e-mail gestuurd om mijn wachtwoord opnieuw in te stellen, maar ik heb geen e-mail gekregen. Hoe kan dat?

Als je geen e-mail hebt gekregen, heb je misschien het verkeerde e-mailadres ingevoerd op de pagina voor het opnieuw instellen van je wachtwoord. Je Anchor-account is namelijk gekoppeld aan het e-mailadres van Anchor. Het kan ook zijn dat je e-mailadres verkeerd is gespeld in ons systeem en dat je daarom geen e-mail krijgt. Als je denkt dat dit het geval is, neem dan contact met ons op zodat wij je kunnen helpen om weer in te loggen.

Hoe verwijder ik mijn Anchor-account?

Als je je Anchor-account wilt verwijderen, klik je hier terwijl je bent ingelogd op je account. Je hoeft dan alleen maar te bevestigen door te klikken op Ja, verwijder mijn account.

Als ik inlog op mijn account, zie ik een leeg account. Wat is er aan de hand?

Oeps! Het lijkt erop dat je ooit een tweede account hebt aangemaakt en dat je inlogt op het tweede account in plaats van op je oorspronkelijke Anchor-account. Om terug te gaan naar je oorspronkelijke account, moet je inloggen met de inlogmethode die je hebt gebruikt bij het aanmaken van je account. (Als je het account hebt aangemaakt met een e-mailadres en wachtwoord, gebruik dan het e-mailadres en wachtwoord. Als je het account met Facebook hebt aangemaakt, log dan in met Facebook, enz.)

Hoe voeg ik mijn persoonlijke e-mailadres toe aan mijn RSS-feed?

Neem contact met ons op voor hulp.

Hoeveel podcasts kun je op één account hebben?

Je kunt maar één account per e-mailadres hebben. Je kunt op dit moment niet overschakelen van het ene account naar het andere. Als je meerdere podcasts wilt, moet je meerdere accounts aanmaken. Elk account moet dan zijn gekoppeld aan een ander e-mailadres. Daarna moet je handmatig inloggen op elk afzonderlijk account vanuit je Anchor-app of via Anchor op internet.

Kan ik mijn podcast en/of mijn Anchor-account privé maken?

Helaas ondersteunen we geen privépodcasts of -accounts. Je podcast en je account zijn openbaar.

Ik wil de informatie over mijn podcast bijwerken. Hoe doe ik dat?

Je kunt je podcastdetails rechtstreeks vanuit je account wijzigen. Klik op Instellingen > Instellingen bijwerken als je je account op internet hebt geopend. Of klik vanaf je mobiele apparaat op Jouw podcast rechtsonder in het scherm. Kies vervolgens (...) > Podcastinstellingen. Hier kun je onder andere de naam, beschrijving, categorie en taal van je podcast wijzigen. Bij de instellingen op internet kun je meer opties aanpassen. Ga naar dit Help-artikel voor meer informatie.

Ik heb een paar podcastinstellingen aangepast, maar ik zie ze niet op externe platforms. Wat is er aan de hand?

Het kan tot 24 uur duren voordat wijzigingen aan je podcastinstellingen (bijv. wijzigingen in je podcasttitel, auteursnaam, podcastdetails, enz.) te zien zijn op externe platforms. Als het nog geen 24 uur geleden is, wacht dan nog even. Misschien worden de wijzigingen nog doorgevoerd.

Waarom krijg ik geen verificatiemail?

Als je geen verificatiemail krijgt, heb je misschien een typfout gemaakt in je e-mailadres. We raden je aan het e-mailadres op je Anchor-instellingenpagina goed te controleren om er zeker van te zijn dat je alles goed hebt gespeld. Als je e-mailadres er goed uitziet en je krijgt nog steeds geen verificatiemail, kan het zijn dat de e-mail niet kan worden afgeleverd. Dan kun je het beste contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen.

Waar kan ik het e-mailadres wijzigen dat aan mijn Anchor-account is gekoppeld?

Je kunt het e-mailadres dat aan je Anchor-account is gekoppeld, wijzigen via je instellingenpagina op internet of via de pagina met accountinstellingen in je Anchor-app.

De afbeelding van mijn podcast wordt niet geüpload naar mijn account. Wat is er aan de hand?

Zorg ervoor dat je afbeelding de juiste specificaties heeft. Je afbeelding moet minimaal 1400 x 1400 pixels en maximaal 3000 x 3000 pixels zijn, met 72 dpi, JPEG- of PNG-indeling en de juiste bestandsextensie (. jpg, .png) en RGB-kleuren.