Veelgestelde vragen over opnemen

Bekijk de veelgestelde vragen hieronder om antwoorden te vinden op vragen over het opnemen van je podcast via Anchor.

Handige tip: gebruik Control/Command + F om in dit document te zoeken.

Hoe lang mag de audio zijn die je opneemt voor Anchor?

De maximale opnametijd in de Anchor-app is 60 minuten en bij het opnemen in je browser is de maximale opnametijd 30 minuten in Google Chrome en 5 minuten in Safari. Maar je kunt meerdere segmenten opnemen en deze toevoegen in de afleveringstool om je afleveringen te maken.

Hoe lang mag de audio zijn bij gebruik van de functie Met vrienden opnemen?

Onze functie Met vrienden opnemen heeft een opnamelimiet van twee uur.

Kan ik externe apparatuur gebruiken als ik opneem met Anchor?

Ja, we bieden ondersteuning voor opnames met smartphonemicrofoons en bluetooth-apparatuur. We raden je niet aan om headsets te gebruiken voor opnames, omdat deze meestal zijn bedoeld voor telefoongesprekken en misschien niet goed werken met Anchor. We raden het gebruik van externe apparatuur niet aan als je Met vrienden opnemen gebruikt op je telefoon. Dan kun je beter rechtstreeks in de ingebouwde microfoon van je telefoon spreken.

Kunnen er meerdere gebruikers zijn ingelogd op hetzelfde account bij gebruik van Met vrienden opnemen?

Nee, elke gebruiker moet zijn aangemeld bij een apart Anchor-account. Inloggen op hetzelfde account veroorzaakt problemen tijdens het opnemen.

Is het mogelijk om audio die buiten Anchor is opgenomen te uploaden naar mijn Anchor-account?

Zeker weten. Als je audio buiten Anchor opneemt, kun je je audio importeren in je Anchor-account. Zorg er alleen wel voor dat het bestand niet groter is dan 250 MB en dat het een van de volgende ondersteunde bestandstypen heeft:

• mp3

• m4a

• wav

• mpg

Kan ik mijn audio bewerken via Anchor?

Jazeker! Je kunt de audio bewerken door deze bij te snijden of op te splitsen om ongewenste delen eruit te knippen. Opmerking: het bijsnijden van audio is alleen beschikbaar voor iOS en Android.

Is het mogelijk om te pauzeren terwijl je audio opneemt via Anchor?

Helaas is het niet mogelijk om te pauzeren als je rechtstreeks met Anchor audio opneemt. Maar je kunt meerdere segmenten opnemen en ze bewerken in de afleveringstool om ongewenste audiofragmenten te verwijderen.

Waar kan ik mijn opgenomen audio vinden?

Als je klaar bent met het opnemen van je audio via Anchor, wordt de audio verwerkt en opgeslagen in je bibliotheek