Problemen met het ontvangen van de Anchor-verificatiemail

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je na het aanmaken van een Anchor-account geen verificatiemail krijgt. Volg de stappen hieronder om je e-mail te ontvangen.

1. Zoek in je inbox naar een e-mail van de afzender no-reply@anchor.fm.
  2. Controleer of de e-mail in je map met spam of in een andere speciale map staat. Het kan zijn dat de e-mail in een andere map in je inbox is gekomen.
  3. Als je bent ingelogd bij je Anchor-account, controleer dan het e-mailadres dat gekoppeld is aan je Anchor-account (via je instellingen) om te controleren of er geen spelfouten in staan.

Als je alle bovenstaande stappen hebt gevolgd en je nog steeds geen e-mail hebt gekregen, neem dan contact met ons op, dan gaan wij dit verder onderzoeken.