Je privé-RSS-feed gebruiken voor podcastabonnementen

Je privé-RRS-link wordt speciaal gegenereerd voor jouw persoonlijke abonnement op de show en ziet er ongeveer zo uit:
https://anchor.fm/s/a4176c/podcast/auth/abcde-abcd-abcd-abcde-abcdef

Je vindt je privé-RSS-link in de bevestigingsmail van je abonnement die je krijgt als je je abonneert op een show.

Je kunt je privé-RSS- feed plakken in je favoriete luisterapp. In de meeste luisterapps kun je de link plakken in de velden Show toevoegen via URL of Toevoegen via RSS feed. Hieronder wordt uitgelegd hoe je de show kunt luisteren via de door ons ondersteunde luisterapps.

*Opmerking: je privé-RSS-link werkt alleen in luisterapps waar Anchor rechtstreeks naartoe kan versturen. Als je naar je podcasts luistert via een app die momenteel niet door ons wordt ondersteund, raden we je aan om via Spotify naar je abonnement te luisteren.

Apple Podcasts:

• Ga naar Bibliotheek
  • Klik op Programma-URL toevoegen
  • Plak de URL

Google Podcasts:

• Tik op Activiteit rechtsonder in het scherm
  • Scrol naar Abonnementen bovenin en tik dan op het menu met de drie puntjes
  • Klik Toevoegen via RSS-feed
  • Plak de URL

Overcast:

• Tik op de + rechtsboven in het scherm
  • Tik op URL toevoegen rechtsboven in je scherm
  • Plak de URL