Je podcast voor distributie verzenden naar Overcast

Overcast is afhankelijk van de goedkeuring van je podcast op Apple Podcasts. Als je podcast actief is op Apple Podcasts, staat je podcast meestal binnen 1-2 dagen in de zoekresultaten van Overcast.

Als je podcast niet verschijnt, ga dan naar https://overcast.fm/add, voer je RSS-feed in en klik op Podcast toevoegen. De podcast is pas in de zoekresultaten te zien als Overcast kan bevestigen dat de podcast op Apple Podcasts staat.