Je podcast voor distributie verzenden naar Pocket Casts

Volg het proces aan de hand van de volgende instructies als je zelf je podcast naar Pocket Casts wilt verzenden.

Stap 1: Verzend je RSS-feed naar Pocket Casts

• Ga naar https://www.pocketcasts.com/submit/
  • Voer je RSS-feed in en selecteer Public (Openbaar)
  • Klik op Submit  (Verzenden). Het kan even duren voordat de verzending is verwerkt
  • Als het goed is, zie je het bericht Your feed was successfully added! (Je feed is toegevoegd)
    • Als dat niet het geval is, geeft Pocket Casts aan wat je moet corrigeren voordat ze je vermelding goedkeuren

Stap 2: Voeg je Pocket Casts-URL toe aan je Anchor-profiel

• Zodra je vermelding is goedgekeurd, krijg je je link.
  • Kopieer de URL van het verzendscherm van Pocket Casts
  • Ga naar de pagina Podcastbeschikbaarheid in het menu Instellingen in de webversie van Anchor
  • Scrol omlaag naar Pocket Casts en plak je vermelding
  • Klik op Toevoegen aan profiel

Als je vragen hebt over dit proces of over de goedkeuring van je podcast, neem dan hier contact op met Pocket Casts.