De standaard Q&A uitzetten

Voor sommige Anchor-shows hebben we een standaardvraag toegevoegd. Zo wordt het voor je luisteraars makkelijker om feedback te geven op je podcast.  Als Q&A niet standaard aan staat voor je podcast, kun je dit rechtstreeks vanuit je Anchor-account aanpassen.

Standaard Q&A uitzetten

Op internet:

• Wanneer je een nieuwe aflevering maakt, krijg je onderaan de afleveringspagina een melding dat standaard Q&A aan staat
  • Klik op Bekijken om naar het Q&A-gedeelte van je afleveringspagina te gaan

• Klik op Vraag verwijderen om de standaardvraag in je aflevering te verwijderen
  • Er verschijnt een witte melding op je scherm waarin je wordt gevraagd om te bevestigen dat je de vraag wilt verwijderen
  • Klik op het vakje naast Q&A uitzetten voor alle toekomstige afleveringen en klik op Verwijderen. Automatische Q&A staat nu uit voor toekomstige afleveringen.

Op mobiel:

• Klik bij het maken van een nieuwe aflevering op Weergeven in de banner voor de standaard Q&A

• Klik op Vraag verwijderen onder het Q&A-gedeelte van je afleveringspagina
  • In het vakje naast Q&A uitzetten voor alle toekomstige afleveringen en klik op Verwijderen. Automatische Q&A staat nu uit voor toekomstige afleveringen.