De verbinding tussen een Spotify-account en Anchor verbreken

Je kunt Anchor-accounts en Spotify-accounts om verschillende redenen koppelen. Als je een Spotify-account hebt gekoppeld aan je Anchor-account, heb je toegang tot playlists van je Spotify-account in de Music-tool. Je kunt dan ook als abonnee je podcast met podcastabonnementen bekijken.

In sommige gevallen moet je de verbinding tussen je Spotify-account en je Anchor-account verbreken, bijvoorbeeld wanneer je het verkeerde account hebt verbonden. Volg de stappen hieronder om dit via Anchor te doen.

1. Log in op je Anchor-account en klik op Instellingen bijwerken.
  2. Scrol omlaag naar het gedeelte Verbindingen en zoek het Spotify-account dat is verbonden.
  3. Klik op Wijzigen.
    • Opmerking: als Spotify Payouts aanstaat en je verbreekt de verbinding met je Spotify-account, dan worden Automated Ads uitgezet. Om het resterende bedrag dat in je account staat te ontvangen, moet je saldo minstens $ 10 zijn. Nadat je de verbinding met dat Spotify-account hebt verbroken, kun je verbinding maken met een ander Spotify-account en Spotify Payouts opnieuw instellen.
  4. Klik op Verbinding met account verbreken
  5. Ga naar Anchor in de apps en klik op Toegang verwijderen
  6. Dat is alles. Je hebt de verbinding tussen het Spotify-account en je Anchor-account verbroken.
    • Opmerking: het kan eventjes duren voordat de wijzigingen zijn verwerkt. Wis de cache van je browser als je de wijzigingen niet ziet.